• #
  • #

CONSTRUMA 2016

OTTHONTEREMTÉSI KIÁLLÍTÁSI CSOKOR

A CONSTRUMA a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállítási csokor, mely egyúttal a közép-kelet-európai régió vezető szakkiállítása is ebben a témában. 6 pavilonban, közel 20.000 négyzetméteren 15 ország közel 600 kiállítója várja a látogatókat.
A CONSTRUMA csokor kihagyhatatlan fórum a szakemberek számára: a legújabb trendek, a legszélesebb kínálat és leggazdagabb szakmai program várja őket a kiállítási csokron. MÉK tagok a kiállítás megtekintéséért 1 továbbképzési pontot kapnak. (Előzetes szakmai regisztráció szükséges)

Szakmai napok:
2016. április 6-8. (naponta 9-18 óráig)

A végfelhasználók, az építkezni, felújítani vágyó nagyközönség számára is kihagyhatatalna: a csokor mára az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi: a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig, kerttervezésig.

Nagyközönség napok:
2016. április 9-10. (szombat: 9-18, vasárnap: 9-17 óráig)

Vásárolja meg jegyét online!

Ne álljon sorba, vegye meg jegyét előre, online. Ráadásul még olcsóbban is! Kattintson a JEGYVÁSÁRLÁS gombra és már indíthatja is a vásárlást!

NYEREMÉNYJÁTÉK

Minden látogató, aki belépőjegyet vásárol (online vagy a pénztárban) a CONSTRUMA csokor bármelyik kiállítására, nyereményjátékon vehet részt. A belépőjegy mellé kapott nyereményszelvényt olvashatóan kitöltve dobja be az OTTHONDesign/ KONYHAShow (F pavilon) színpada mellett elhelyezett ládába.
(Érvényesség feltétele: olvashatóan és teljesen kitöltött nyereményszelvény, amely 2016. április 10-én 17,00 óráig bedobásra kerül a gyűjtőládába. Minden látogató csak egy nyereményszelvénnyel vehet részt a sorsoláson.)
Nyeremény:              konyhabútor 1.000.000 Ft értékben!

          

Sorsolás időpontja: 2016. április 12. 10.00 óra, közjegyző jelenlétében
Sorsolás helyszíne: 1101 Budapest, Albertirsai út 10. (Hungexpo) K ép. II. em. 203-204-es iroda.
A nyerteseket telefonon és e-mailen is értesítjük.
A teljes játékszabályzat itt letölthető.

A kiállítási csokor 2016-ban az alábbi témacsoportokat foglalja magában:

  • CONSTRUMA (építőipar)
  • RENEO (megújuló energia, épületgépészet)
  • OTTHONDesign (lakberendezés, design)
  • CONSTRUMA KERT (kertépítés, kerttervezés)
  • LAKÁSVÁSÁR (használt és új lakóingatlanok)
  • LIGNO NOVUM (faipar, bútoripar) - társrendezvény

    

A kiállítási csokor programjairól, bemutatóiról részletes információkat
talál a CONSTRUMA MAGAZIN-ban:

                                                    

CONSTRUMA - A pavilon
35. Nemzetközi építőipari szakkiállítás

A kiállítási csokor zászlóshajója, a hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás. Piacvezető szerepét immár 35. alkalommal bizonyíthatja 2016-ban. A közép-kelet-európai régióban már vezető szakkiállításként tartják számon.

Energiahatékonyság - design – innováció
A legújabb megoldások, termékek bemutatásának legideálisabb helyszíne a CONSTRUMA. Az innovatív építőanyagok, építési termékek, megoldások széles választékával várják a látogatókat kiállítóink.
A kísérő programok is ezen témák köré szerveződnek: a szakmai konferenciák és a hétvégi lakossági programok, tanácsadások, előadások, bemutatók egyaránt.
Szakmai programért tovább...

Építőanyagtól a tetőig
Az A pavilonban megtalálhatók a kiállítás leghangsúlyosabb tematikái: a nyílászárók, kapu árnyékolástechnika, üvegipar (FRONTÁL), a tetőfedés, homlokzatépítés, bádogosipar (DACH-TECH), a víz-, hő- és hangszigetelés (INTER-ISOLA), az építőanyagok.
A világítástechnika, az épületvillamosság témaköre (ELECTROLIGHT) is növekvő kiállítói részvétellel erősödik évről évre.

CSOK – Családi Otthonteremtési Kedvezmény
Lakossági tájékoztató fórum

Tájékoztatás első kézből az érdeklődők számára: A Nemzetgazdasági Minisztérium és az Emberi erőforrások Minisztériuma szakemberei az A pavilon 205D standján várják az e témában érdeklődőket.

CONSTRUMA AJÁNLAT TETŐTÉR BEÉPÍTÉSHEZ
(A pavilon)

Interaktív bemutató a kiállításon megjelenő építőanyag-gyártó cégek és az OTP Lakástakarék összefogásában. Előadások, tanácsadás a kiállítás minden napján! Bővebb információért és az ekőadásokra, tanácsadásra történő előzetes regisztrációért kattintson a gombra:

Építkezzen tudatosan! Kérdezze a Magyar Építéstechnika szaklap tanácsadóit!
(A pavilon
213 stand)

A Construma kiállítás ideje alatt a Magyar Építéstechnika standjánál elismert, nagy gyakorlati tapasztalattal bíró szakemberek várják kérdéseit, hogy sikeresen építkezzen, és minél több öröme legyen otthonában.

Válassza ki a javasolt témák közül, hogy miről szeretne felvilágosítást kérni, és regisztráljon az Önnek megfelelő időpontra. (A regisztráció csak időpont foglalás, önmagában belépésre nem jogosít.)

     

ErP sziget a Construmán - április 6-8.
(A pavilon, 101D stand)

2016 július 1-től betiltják a hagyományos gázkészülékek használatbavételét Magyarországon. Mivel fűtsünk ez után? Milyen hatással van ez az építőipar különböző szegmenseire? Választ talál, ha meglátogatja az „A” Pavilon, 101/D interaktív bemutató standját, ahol tanácsadással is várják.
Bővebb információ:

Nagy Kazánválasztó Nap - április 9-10.
(A pavilon, 101D stand)

A hétvégén több, mint 100  akciós gázkészülék közül válogathatnak az érdeklődők és közvetlenül a kazángyártók képviselőitől kérhetnek szakmai segítséget a döntésben. Közel 20 különböző gázkészülék márka teljes szortimentje fog felsorakozni.
Bővebb  információ:

RENEO - D pavilon
4. Nemzetközi megújuló energia szakkiállítás

Az egyetlen hazai, kifejezetten zöldenergia témával foglalkozó szakkiállítás. A megújuló energia mellett az épületgépészeti megoldások és termékek bemutatására is lehetőséget biztosít.
A kiállításon egyre nagyobb teret kapnak a költségoptimalizálást segítő, legmodernebb épületautomatizálási rendszerek.
A városgazdálkodás, infrastruktúrális fejlesztés kapcsolódó területeinek is bemutatkozási lehetőséget biztosít a RENEO.  2016-ban a vízgazdálkodás, vízkezelés témakörével bővül a tematikánk.

MERKAPT LAKOSSÁGI GYAKORLATI KÉPZÉS (D pavilon RENEO Workshop)

A hétvégén a lakosság részére tartanak gyakorlati oktatást megújuló energiaforrásokról és energiatakarékos megoldásokról. A hétvégi oktatásra az alábbi linken kersztül tudnak előzetesen regisztrálni (a regisztráció belépésre nem jogosít!): 

ÖKO CITY (D pavilon)

OTTHONDesign - G és F pavilon
5. Otthonteremtési szakkiállítás

A CONSTRUMA csokor stabil részét képező kiállításon a konyhatechnológiától a fürdőszobán át a nappaliig minden megjelenik, ami a lakásbelső kialakításához szükséges lehet. A kiállítás sikerét jelzi, hogy területe évről évre nő, 2015-ben már két pavilonban került megrendezésre.

Középpontban: design és innováció
A kiállítás a kezdetektől törekszik a legújabb hazai design trendek bemutatására, színvonalas termékkörök megjelenítésére. Az OTTHONDesign kiállításon egyre több gyártó és nagy márka képviselteti magát bemutatva legújabb fejlesztéseit.

AJÁNLATUNK:
G pavilon: MAGYAR DESIGN, DOWNLOAD DESIGN, OTTHONDesign Top Tipp

F pavilon: KONYHA SHOW, JÖVŐ KONYHÁJA, LOSZ PROGRAM a színpadon folyamatosan

További információk a www.otthon-design.hu oldalon

CONSTRUMA KERT - C pavilon
5. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár

A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb, 2015-ben a kiállítási csokor közel 50.000 látogatójának 13%-a elsődlegesen e témakör miatt látogatott ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. A CONSTRUMA KERT a leglátogatottabb tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás hazánkban.

AJÁNLATUNK:
VIII. MAGYAR KERTÉPÍTŐ VERSENY ÉS SHOW, DÍSZNÖVÉNY ÉS BONSAI BEMUTATÓ,
ALSÓTEKERESI FAISKOLAI BEMUTATÓ, HÉTVÉGÉN ORCHIDEA BEMUTATÓ A SZÍNPADON

 

További információk a kiállításról: www.construma.hu/kert oldalon.

CONSTRUMA 2016 KÉPEKBEN:

VISSZATEKINTÉS

CONSTRUMA CSOKOR 2015

3D-s kiállítási képek a 3D Panoráma jóvoltából

 


 

CONSTRUMA 2014 KÉPEKBEN:


A 2014-es kiállítási csokorról készült videó összefoglalót a képre kattintva megtekintheti.


Kiállítói és látogatói vélemények a 2014-es CONSTRUMA csokorról - a VGF HOME videóösszeállítása


Néhány kiállítói vélemény a 2013-as kiállításokról:

"Az idei Construma egyértelműen pozitív meglepetés volt. Az építőipar nehéz helyzete miatt kétségeink voltak, azt gondoltuk, a korábbinál sokkal kisebb érdeklődés kíséri majd a vásárt. Ezzel ellentétben az első három szakmai napot kifejezetten nagy látogatottság jellemezte. Rengeteg szakmai partner, tetőfedő, építész kereste fel standunkat. Lehetőség nyílt megmutatni az újdonságokat, a fejlődéseket. A hétvégi közönségnapok pedig jó alkalmat adtak arra, hogy a felhasználók, a végvevők is szakmai információhoz jussanak és jobban megismerjék a céget, a termékeket. A Construmának mindenképp van létjogosultsága, megrendezésekor elsődlegesen szem előtt tartva a gyártók érdekeit és a minél szélesebb körben történő megjelenést, hangsúlyozva a szakmaiságot. Ha lehetőségeink engedik, a jövőben is a Construma kiállítói leszünk!"
Németh Henrietta
CREATON Hungary Kft.

„Levelünkkel szeretnénk megköszönni az idei Construma/Hungarotherm kiállításért végzett munkájukat. Örömünkre szolgált, hogy jelen gazdasági helyzetben a Hungexpo fent tudta tartani a rendezvény iránti érdeklődését. Hosszú gondolkodás – a nehéz helyzet miatt – után idén ismét saját standot építettünk, mely köszönhető volt a kedvező megjelenési lehetőségeknek, és a korábbi évekbeli pozitív tapasztalatainknak. Bár általában a légtechnika értékesítése, beszerzése jellemzően az év második felére tolódik, már most több mint 10 –Hungarotherm díjas– rendszert tudtunk értékesíteni az ott megjelent ügyfeleink részére. Így számunkra ilyen rövid idő alatt is pozitív hozadéka van a kiállításon való megjelenésünknek. A jó tapasztalatunk miatt a 2015-ös évi marketingtervünkbe már most bejegyeztük a Hungarotherm rendezvényt, amit reméljük ismét sikeresen rendeznek meg, így újra találkozhatunk!”
Dr. Chappon Miklós
Ügyvezető Igazgató, Kamleithner Kft.