• #
  • A tavasz legnagyobb kertészeti kiállítása
    A tavasz legnagyobb kertészeti kiállítása

CONSTRUMA 2016

Már lehet jelentkezni a 2016-os kiállítási csokorra!

Jelentkezési garnitúra IDE kattintva letölthető.

 

Közel 50.000 látogató a kiállítási csokron

Az igen erős látogatottságú szakmai napokat követően kiugróan magas látogatószámú  hétvégével zárt a CONSTRUMA, összesen csaknem 50.000 látogató tekintette meg a kiállítási csokrot, felülmúlva ezzel az elmúlt évek látogatószámát. A hazánk mellett 14 országból (Algéria, Ausztria, Csehország, Fehéroroszország, Görögország, India, Kína, Lengyelország, Németország, Olaszország, Románia, Szlovákia, Törökország, Ukrajna) érkezett 550 kiállító több, mint 18 ezer négyzetméteren mutatta be termékeit, szolgáltatásait. Az öt kiállításból – CONSTRUMA, CONSTRUMAKERT, OTTHONDesign, HUNGAROTHERM és RENEO – álló kiállítás csokorhoz idén először csatlakozott a 22. Lakásvásár is. A Construma kiállításcsokor a régió hasonló rendezvényeihez képest meg tudta erősíteni piaci pozícióit, újrakoncepcionálásával pedig sikerült a szűken vett régió vezető szakkiállításává válnia. A kiállítók szinte kivétel nélkül a tavalyihoz képest fokozódó érdeklődésről és emelkedő számú üzletkötésről számoltak be.

Építési és beruházási szakemberek szerint a kiállítók és a látogatók emelkedő száma azt mutatja, hogy a hét szűk esztendő után pozitív változások következtek be a magyar építőiparban. A korábbi 7 éves hazai építési piaci recesszió után, alacsony bázisról indulva, 2014-ben az előző évhez képest 14,2%-al növelte teljesítményét az ágazat. És bár a húzóerőt az útépítés, a vasútépítés, a közműépítések, valamint a kórházi, oktatási- és sportlétesítmények nagy értékű munkái jelentették, a szakma bízik benne, hogy hamarosan pozitív változások indulhatnak meg a lakásépítések terén.

Glattfelder Béla, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) gazdaságszabályozásért felelős államtitkára a kiállítás megnyitón tartott beszédében kiemelte: az új uniós pályázatok mielőbbi kiírásával szeretnék előmozdítani, hogy az építőipar rendelésállománya újra bővülni kezdjen. A pályázatok új eleme lesz, hogy a magánlakások felújításához is lehet majd támogatást kapni az európai uniós forrásokból. Közölte, hogy a kormány a következő években 700 ezer lakás felújítását tervezi, ez a munka nagyjából 40 ezer új munkahelyet teremtene az építőiparban. Így az új lakások építése, a középületek építése-felújítása mellett már a támogatott magánlakás-felújítások is hozzájárulhatnak az ágazat további bővüléséhez. A kormány célja, hogy elősegítse az építőipar további bővülését és új munkahelyek létrejöttét – jelentette ki az államtitkár.

Sikeres újdonságok a Construmán

Az idei CONSTRUMA egyik fontos eredménye volt, hogy a CONSTRUMAKERT mellé felsorakoztatta a teljes hazai díszkertész szakmát, így a kiállítás immár a régió legnagyobb tavaszi dísznövény- és kertépítészeti kiállítása lett.

Az immár hagyományosan a CONSTRUMA részeként megrendezett OTTHONDesign kiállítói idén először két pavilont töltöttek meg. Az egyre inkább presztízs eseménnyé váló kiállításon mutatkozott be a hazai dizájn szakma újdonsága, a Moholy Nagy Művészeti Egyetem és a Bútorszövetség közös projektje, a Download Design. Ezen a MOME fiatal formatervezői szabadon felhasználható, letölthető, stílusteremtő terveiket mutatták be.

A CONSTRUMA egyik legfontosabb együttműködő partnere, a Magyar Építész Kamara a kiállítással egy időben tartotta kötelező képzését, amelyen csaknem háromszázan vettek részt. 

Teltházas rendezvény volt a Vezető trendek az épületgépészetben valamint az Innovációk az építészetben című szakmai konferencia is. 

Sikeres volt a SMART CITY Polgármester Akadémia is, amelyen a település vezetők megismerkedhettek a Nemzeti Épületenergetikai Stratégia (NéeS) részleteivel, ezen belül is azokkal a pályázati és fejlesztési lehetőségekkel, amelyek segítségével gazdaságosabban működtethetik településük energiafelhasználását.

A kiállítási csokor legközelebb 2016. április 6-10. között kerül megrendezésre.

A kiállítás látogatóinak részletes elemzése IDE KATTINTVA elérhető.

Április 15-19. között ismét megnyitja kapuit a CONSTRUMA építőipari és otthonteremtési kiállításcsokor a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, összesen 5 pavilonban. széles kiállítói kínálat, gazdag szakmai konferencia program, számtalan újsondák, akció és gyakorlati bemutató várja  a látogatókat.

Szakmai napok:  április 15-17.  9.00-18.00 óráig
Közönségnapok: április 18-19. 9.00-18.00 óráig (Vasárnap 17.00 óráig)

MÉK tagoknak továbbképzési pont a belépésért
A Magyar Építész Kamara akkreditálta a CONSTRUMA kiállítást, így a tagok számára április 15-19. között a kiállítás megtekintéséért - előzetes regisztrációval - 1 továbbképzési pont jár. (2014/271. sorszámú bírálat alapján)
A Magyar Építész Kamara a kiállítás megtekintéséért járó 1 továbbképzési pontot az A pavilon 212/d standján adja ki.

Gazdag konferencia program
Rendkívül gazdag konferencia program kíséri a kiállításokat: részletes program ITT elérhető.
A MÉK által akkreditált konferenciák továbbképzési pont igazolásait (aminek már elbírálták és nem az Expo Hotelben zajlik) 2 helyszínen adjuk ki: az I és III. kapunál levő Fogadócsarnokban, amennyiben az előírt időt letöltötték az adott konferencián.
Utólagos (postán) igazoláskiadásra nincs lehetőség! 

ÍZELÍTŐ A CONSTRUMA CSOKOR KIÁLLÍTÁSAIBÓL

3D-s kiállítási képek a 3D Panoráma jóvoltából

6 KIÁLLÍTÁS - 1 BELÉPŐJEGY

VÁSÁROLJA  MEG  JEGYÉT  ONLINE!
A közönségnapokra (április 18-19.) már a honlapon keresztül is megvásárolhatja belépőjét, ráadásul kedvezményesen.

Szombati online belépőjegy:  1.800 Ft
Vasárnapi online belépőjegy: 1.200 Ft

Kattintson ide és máris megveheti!

AKCIÓS KUPONOK

A kiállítók akciói, kedvezményes ajánlatait megtalálja az Akciós kuponok oldalon. Válogasson kedvére, majd a leválogatott kuponokat kinyomtatva magával is hozhatja!

ÚJDONSÁGOK

A kiállítók újdonságait az Újdonságok oldalon megtalálja.

 

CONSTRUMA – A pavilon

 

Tetőfedés, bádogosipar (DACH-TECH), nyílászárók (FRONTÁL), épületvillamosság, világítástechnika (ELECTROLIGHT), szigetelés (INTER-ISOLA), építőanyagok, építőgépek

Építsd be jól a tetőtered! (A pavilon 112/B1 stand)

Interaktív bemutató az A pavilonban a Bramac, a Creaton, a Terrán Tetőcserép Gyártó és a Prefa cégek közreműködésével, minden délután 2-5-ig, Klaussmann Viktor vezetésével.

Öt, a tetőfedéshez kapcsolódó területen piacvezető gyártó tapasztalt szakemberei állnak majd a közönség szolgálatára gyakorlati bemutatójukkal az „A” pavilonban. A kiállítás öt napján interaktív előadásukkal a tetőfedés, szigetelés, homlokzatépítés legmodernebb vívmányairól adnak számot. Az energiahatékony megoldások, az együttműködő piaci szereplők kínálatában olyan lehetöségeket mutatnak be a látogatóknak, amelyek útmutatót jelentenek a manapság egyre inkább terjedő hangulatos tetőtérbeépítések műszakilag jó, előremutató beépítéséhez.A gyártók képviselői személyes tanácsadással állnak mindenkinek rendelkezésére, az egyedi kérdések megoldására az egyes szakterületeken gyakorlati javaslatokat tudnak adni a látogatók által feltett kérdésekre.
A gyártók kiállított modelljei egy-egy kritikus részletre adnak szakszerű megoldási javaslatot, ahol a látogatók a tényleges anyagok használatával "élőben" láthatják a megoldásokat, azokat a kritikus pontokat, amelyek szakszerű kivitelezése a kulcs a tartós, és hosszú távon is jó megoldásnak. A jelen lévő munkatársak saját tapasztalataik megosztásával tudják olyan válaszokkal segíteni a megoldásokat kereső látogatókat, amelyek úgy az egyedi helyzetekben, mint az általános műszaki megoldások terén a legnagyobb szakszerűségről tesznek tanúságot.
A kiállító gyártók munkatársai olyan, a vendégekkel együttműködő megjelenést terveznek, ahol a látogatók megnyugtató válaszokat tudnak kapni azokra a kérdésekre, amelyek a tervezés, a tervezővel való közös gondolkodás során felmerülnek bennük - ebben a gyakorlati segítség szerepe kiemelkedően nagy és a látható részletek, egy-egy speciális részlet kézzel fogható jelenléte sok segítséget tud adni azoknak, akik nem jártasak ezen a területen. 

Építkezzen tudatosan! Kérdezze a Magyar Építéstechnika szaklap tanácsadóit! (A pavilon 313/G1 stand)

Ahhoz, hogy az otthonteremtés örömet okozzon, a családi tervezésen túl szükségünk van szakmai segítségre, tanácsra. A gazdag termékkínálat közül nehéz kiválasztani a legalkalmasabbat. Laikusként sokszor problémát okozhat, hogy csak az árra figyelünk, holott lehet, hogy ebből lesz a legtöbb gond. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a megbízható szakember kiválasztásán nagyon sok múlik.

A Construma kiállítás ideje alatt a Magyar Építéstechnika standjánál (A pavilon 313 G1 stand) elismert, nagy gyakorlati tapasztalattal bíró szakemberekvárják kérdéseit, hogy sikeresen építkezzen, és minél több öröme legyen otthonában.

Válassza ki a javasolt témák közül, hogy miről szeretne felvilágosítást kérni, és regisztráljon az Önnek megfelelő időpontra. (A regisztráció csak időpont foglalás, önmagában belépésre nem jogosít.) Tovább a regisztrációra...
 

KŐFARAGÓ BEMUTATÓ (Passzázs)

A Hungexpo Zrt. és Ipartestületünk támogatásával az A és G/F pavilonok közötti passzázs területen az Ybl Miklós Építőipari Szakképző Iskola valamint a Piarista Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium, diákjai tartanak kőfaragásból bemutatót. A gödi iskola diákjai, gömböt, hengert és oszlopfőt fognak faragni.  A budapesti szakképző iskola diákjai tagozatot fognak megmunkálni. A kiállításon elkészült művekhez, a fiatalok hazai alapanyagot, süttői édesvízi mészkövet választottak.

 

HUNGAROTHERM /RENEO – A és D pavilonok

Fűtés-, hűtés-, klímtechnikai újdonságok, megújuló energia

ÖKO CITY KIÁLLÍTÁS ÉS FÓRUM (D pavilon 101/B stand)

A D pavilonban üzemelés közben megtekinthető egy családi ház a kiállításon, mely bemutatja, hogyan lehet egészségesen, biztonságosan, környezetbarát módon és megfizethetően, közel nettó 0 energia felhasználású épületet építeni, felújítani, üzemeltetni. A szakmai napokon folyamatosan szakmai előadásokkal várják a látogatókat. A hétvégén előadások, alkalmazástechnikai bemutatók várják a nagyközönséget felújítás, energiakorszerűsítés, épületautomatizálás témában.
Az előadások részletes programja itt letölthető.

KORMÁNYZATI TANÁCSADÓ SZIGET

Résztvevők: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Miniszterelnökség, BKIK, ÉMI, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

MERKAPT GYAKORLATI KÉPZÉS (D pavilon MERKAPT Workshop)

A Construma ideje alatt (szerdától-vasárnapig) 100 fős előadó termünkben szakmai előadás sorozatot, kivitelezői vetélkedőket, lakossági oktatást tartunk a Merkapt Zrt. támogatásával. Szakmapolitikai kérdésekkel, megújuló energiaforrások hasznosítására szolgáló eszközök bemutatásával, vezető trendekkel foglalkozunk 5 napon keresztül. A konferenciákon a részvétel ingyenes! A program ide kattintva megtekinthető.
A hétvégén a lakosság részére tartanak gyakorlati oktatást megújuló energiaforrásokról és energiatakarékos megoldásokról. A hétvégi oktatásra az alábbi linken kersztül tudnak előzetesen regisztrálni (a regisztráció belépésre nem jogosít!):  MERKAPT LAKOSSÁGI KÉPZÉS REGISZTRÁCIÓ

ÁLLÁSBÖRZE (D pavilon 303/F)

A Hungexpo és az Épületgépész Unió közös szervezéssel állásbörzét hirdet az építőipari szektor munkaerőt és munkalehetőséget kereső szereplői részére. Csokorba szedtük a Construma kiállítóinak álláslehetőségeit, ami a kiállítás napjától elérhetőek online (www.construma.hu), illetve nyomtatott formában az állásbörze standján. A kiállítás ideje alatt a kiállítók célzottan várják a jelentkezőket a meghirdetett állásokra.

FŰTÉSDOKTOR – ÉPÜLEGÉPÉSZETI TANÁCSADÁS (A pavilon 103/A stand)

Fűtésdoktor néven ingyenes épületgépész kivitelezői tanácsadást kaphatnak látogatóink. Minősített épületgépész szakkivitelezők adnak objektív, műszaki tanácsot és igény esetén kivitelezési ajánlatot fűtéskorszerűsítésre, újonnan épített ingatlan épületgépészeti kivitelezésére és megújuló energiaforrást hasznosító berendezések telepítésére.

KAZÁN KIÁRUSÍTÁS – VEDD ÉS VIDD (C+D szabadterület I.6A)

A Construma külterületén a Merkapt sátorban kazán kiárusítást tartunk ahol utolsó darabokat, bemutató készülékeket, kifutó típusokat, értékcsökkent termékeket hatalmas kedvezménnyel, azonnal megvásárolhatnak a látogatók.

ÉPÜLETGÉPÉSZ MŰVÉSZEI

 

OTTHONDesign – G és F pavilonok

Lakberendezés és design trendjei, konyhatechnológia, fürdőszoba & wellness, burkolatok, kandallók, belső világítástechnika, bútorok – már  2 pavilonban

MAGYAR DESIGN (G pavilon 305/A stand)

Az OTTHONDesign kiállítás iránymutató szerepének megfelelően a látogatók idén is találkozhatnak a fiatal magyar tervezők legújabb munkáival.

A MAGYAR DESIGN standon idén is egyedi, karakteres tárgyak szerepelnek, amelyek egyszerre tanúskodnak a magyar tervezők kísérletező kedvéről, ötvözve a hagyományos technikákat az új technológiák és anyagok adta lehetőségekkel. Különleges világítótestek, kül-és beltérben egyaránt használható ülőalkalmatosságok, multifunkcionális dekoratív üvegfelületek, moduláris virágtartók és sok más szép új tárgy várja a MAGYAR DESIGN kiállítás látogatóit.

DOWNLOAD DESIGN (G pavilon 305/B stand)

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Bútorszövetség és a Hungexpo együttműködésében megvalósuló Download Design projekt a designerek, a kivitelezők és a felhasználók között a hagyományostól eltérő interakciót kezdeményez. A designer a kivitelező (jelen esetben az asztalosipari szakember) segítségével ingyenesen osztja meg szaktudása és kreativitása végeredményét a nagyközönséggel.
Az együttműködés célja, hogy a felhasználó a kortárs open design megoldások szellemében olyan ingyenesen letölthető design bútor gyártmányrajzokhoz / kiviteli tervekhez jusson, amelyek magyar asztalosipari körülmények között könnyen kivitelezhetők és megfizethetők.
A kivitelezéshez szükséges gyártmányrajzok 2015. április 15-től a www.downloaddesign.hu honlapról tölthetők le.  

TOP TIPP INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS

Elmaradhatatlan része a kiállításnak az OTTHONDesign Top Tipp ingyenes lakberendezési tanácsadás, látogatóink a kiállítás három kiemelt pontján rapid-randi szerűen találkozhatnak lakberendezőkkel, akik szakértő segítséget nyújtanak a lakásbelső kialakításához.

3D FÜRDŐSZOBA TERVEZÉS (G pavilon 104/D stand)

Ingyenes fürdőszoba látványtervezés a kiállítás ideje alatt. Lakberendezők megtervezik álmai fürdőszobáját! A tervezésen túl burkolat kiosztást, termék listát és műszaki segédletet is biztosítanak. A látványtervezés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött a helyszínen. Már előzetesen is lehet regisztrálni, az alábbi linken: 3D FÜRDŐSZOBA REGISZTRÁCIÓ

EGY FIATAL PÁR LAKÁSA – A LOSZ TERVEZÉSÉBEN (G pavilon 505/B stand)

A Lakberendezők Országos Szövetsége ezúttal egy fiatal pár lakását mutatja majd be a standján. A fiatalos, mai otthonon keresztül a régi értékekre, népi vonulatra szeretnék felhívni az emberek figyelmét. A zöld fal, természetes kő, fa felületek találkoznak üvegpadlóval, csipkés álmennyezettel, modern magyar népi motívumokkal és mozgó szövettel, hightech technikával. A színvilágot meghatározza az idei Év színe a Marsala. A vöröses lila színnel párosul a fekete, pezsgő ezüst és a púder rózsaszín. Az anyagok között - a csipke, rozsdás lemez, bőr, üveg, szőr – nemes anyagok, különleges párosításban jelennek meg.

JÖVŐ KONYHÁJA (G pavilon 201/BA stand)

Az idén is meghirdetésre került a A jövő konyhája pályázat. A legújabb konyhai trendeket bemutató győztes versenymunkák makettjeit tekinthetik meg a standon.

 

CONSTRUMA KERT  - C pavilon

A legújabb kertépítési, dísznövény trendek

VII. MAGYAR KERTÉPÍTŐ VERSENY ÉS SHOW

a C pavilonban a CONSTRUMA Kert kiállításon megtekinthetők a versenymunkák, azaz a mintakertek, melyek a Fény Év jegyében készültek.

BONSAI BEMUTATÓ (C pavilon 10-es stand)

A Magyar Bonsai Szövetség szervezésében ismét lesz bonsai bemutató a kiállításon, folyamatos szaktanácsadással. Tekintse meg a Magyar Bonsai Szövetség kiállítását, és ismerkedjen meg a törpe fák varázslatos és titokzatos világával és művészetével. A kiállítás idején megtudhatja, hogy hogyan tud saját maga is ilyen fákat nevelni, hogy gyönyörködhessen benne saját otthonában is. 

A kiállítók között van kültéri bonsai-okat bemutató cég is. Ezen kívül a CONSTRUM Kert kiállítói kerti eszközökkel, kisgépekkel, dísznövényekkel, szakmai tanácsadással  várják a látogatókat. A C pavilonban és a mellette lévő szabadterületen nem csak a szemet gyönyörködtető látvány teszi vonzóvá a kiállítást, hanem a vásárlási lehetőség is: a tavaszi kertújításhoz itt akár megvásárolhatják a cserjéket, dísznövényeket egyaránt.

DÍSZNÖVÉNY BEMUTATÓ ÉS VÁSÁR (C pavilon 4/e stand)

A CONSTRUMA Kert leglátványosabb szigete, növényekkel, sok-sok zöld felülettel. A kiállítók pedig széles választékkal várják a látogatókat: dísznövényekkel, kültéri bonsaiokkal. A CONSTRUMA KERT stratégiai partnere 2015-ben a Magyar Díszkertészek Szövetsége, akik egyúttal a kiállítás társzervezői. Az együttműködésnek köszönhetően egy kollektív standon jelennek meg a díszkertészek, látványos dísznövény bemutatóval. A közel 120 négyzetméteres bemutatókertben számos olyan ötletet leshetnek majd el a látogatók, amit saját otthonukban is megvalósíthatnak. Sok tavaszi virággal, színes virágágyakkal találkozhatnak, mindemellett növényújdonságokat is láthatnak majd. A standon még egy igen látványos szökőkút is lesz.

CONSTRUMA KERT SZÍNPAD

Az idei évben ismét lesz színpad is a CONSTRUMA Kert kiállításon, ahol hétköznap szakmai előadások, hétvégén pedig bemutatók, hasznos tanácsadó előadások, tombola teszi színessé a programot.

Szakmai napokon:

• Magyar Díszkertész Szövetség bemutatkozása;
• Egyesületek bemutatkozásai;
• Első három helyezett kert és alkotóinak bemutatása;
• Szakmai előadások, konferenciák;
• Határon túli (erdélyi) szakmai bemutatkozás.

Közönségnapokon:

• Szakmai tanácsadások;
• Népszerűsítő szakmai előadások (kerttervezés és gondozás alapjai, faápolás, különleges szobanövények gondozása stb.)
• Virágkötészeti bemutatók;
• Bonsai kiállítás
• Játékos „szakmai” vetélkedők; (Pl. amatőr virágkötészeti verseny)
• Közönség szórakoztató szabadtéri bemutatók (Kosaras faápolás stb.)
• Tombola;
• Közönségszavazatok nyertes kertjeinek díjazása

Tovább a részletes színpadi programhoz...

A program előadókkal, összefoglalókkal itt letölthető.

DÍSZNÖVÉNY SZAKTANÁCSADÁS (C pavilon 2/e stand)

Az ASSA- DiVi standján (Dr. Némethy Zsuzsanna, budai növénydoktor), az alábbi időpontokban:
április 17. (péntek)  11-17 óráig
április 18. (szombat) 11-17 óráig
április 19. (vasárnap) 11-16 óráig

LAKÁSVÁSÁR  - F pavilon

Most előszőr a CONSTRUMA csokor mellett

22. alkalommal kerül sor Magyarország legnagyobb lakáspiaci rendezvényére

Új és használt ingatlanok, finanszírozás


CONSTRUMA 2014 KÉPEKBEN:


A 2014-es kiállítási csokorról készült videó összefoglalót a képre kattintva megtekintheti.


Kiállítói és látogatói vélemények a 2014-es CONSTRUMA csokorról - a VGF HOME videóösszeállítása


Néhány kiállítói vélemény a 2013-as kiállításokról:

"Az idei Construma egyértelműen pozitív meglepetés volt. Az építőipar nehéz helyzete miatt kétségeink voltak, azt gondoltuk, a korábbinál sokkal kisebb érdeklődés kíséri majd a vásárt. Ezzel ellentétben az első három szakmai napot kifejezetten nagy látogatottság jellemezte. Rengeteg szakmai partner, tetőfedő, építész kereste fel standunkat. Lehetőség nyílt megmutatni az újdonságokat, a fejlődéseket. A hétvégi közönségnapok pedig jó alkalmat adtak arra, hogy a felhasználók, a végvevők is szakmai információhoz jussanak és jobban megismerjék a céget, a termékeket. A Construmának mindenképp van létjogosultsága, megrendezésekor elsődlegesen szem előtt tartva a gyártók érdekeit és a minél szélesebb körben történő megjelenést, hangsúlyozva a szakmaiságot. Ha lehetőségeink engedik, a jövőben is a Construma kiállítói leszünk!"
Németh Henrietta
CREATON Hungary Kft.

„Levelünkkel szeretnénk megköszönni az idei Construma/Hungarotherm kiállításért végzett munkájukat. Örömünkre szolgált, hogy jelen gazdasági helyzetben a Hungexpo fent tudta tartani a rendezvény iránti érdeklődését. Hosszú gondolkodás – a nehéz helyzet miatt – után idén ismét saját standot építettünk, mely köszönhető volt a kedvező megjelenési lehetőségeknek, és a korábbi évekbeli pozitív tapasztalatainknak. Bár általában a légtechnika értékesítése, beszerzése jellemzően az év második felére tolódik, már most több mint 10 –Hungarotherm díjas– rendszert tudtunk értékesíteni az ott megjelent ügyfeleink részére. Így számunkra ilyen rövid idő alatt is pozitív hozadéka van a kiállításon való megjelenésünknek. A jó tapasztalatunk miatt a 2015-ös évi marketingtervünkbe már most bejegyeztük a Hungarotherm rendezvényt, amit reméljük ismét sikeresen rendeznek meg, így újra találkozhatunk!”
Dr. Chappon Miklós
Ügyvezető Igazgató, Kamleithner Kft.