Kiállítóknak

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ 2018. JANUÁR 15.

JELENTKEZÉSI ÍV LETÖLTHETŐ ITT


AMIÉRT ÉRDEMES RÉSZT VENNI

 • 57.000 látogató, potenciális vásárló
 • Az összes látogató 65%-a érdeklődik az CONSTRUMA iránt
 • Szakmai programok az egyes témakörök szakembereinek
  (belsőépítészek, tervezők, gépészek, mérnökök, konyhatechnológia)
 • A látogatók 76%-a szakmabeli
 • Széles körű végfelhasználói kör az egész országból, 57% vidékről
  (A látogatók 52% családi házban, 17% panel lakásban, 13% lakóparkban él.)
 • Céltudatos, fizetőképes vásárlók
 • A látogatók 48%-a tervez lakásvásárlást, felújítást az elkövetkező egy évben.
 • A látogatók 26%-a vásárolt a helyszínen,
 • A látogatók 16%-a üzletet kötött
 • A látogatók 65%-a döntéshozó
 • A látogatók 95%- a visszatérne
 • Országos média kampány


   

További információkért a képre kattintva tekintse meg a 2018-as kiállítási csokor folderét.


 

VISSZATEKINTÉS

CONSTRUMA 2017 – Lendületben

Kiállítók és látogatók egyaránt elégedetten távoztak a vasárnap zárult 37. Construmáról. A kelet-közép-európai régió legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállítási csokrát a tavalyinál is többen, csaknem 60 ezren tekintették meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Különösen sikeres volt az első építőipari állásbörze, amellyel a Hungexpo az iparág egyik égető problémájára reagált a maga eszközeivel.  Bővebben: ITT

CONSTRUMA 2017

A hazai legnagyobb építőipar  szakkiállítás, az CONSTRUMA 2017-ben április 5-9. között, az OTTHONDesign, HUNGAROTHERM, RENEO, CONSTRUMA Kert kiállításokkal együtt, számos szakmai workshop kíséretében a nyílászárók, világítástechnika, építőanyagok és építőgépek legszélesebb kínálatát vonultatta fel.

A 2017-ben 37. alkalommal megrendezett CONSTRUMA kiállítás - auditált adatok szerint -  két pavilonban, nettó 13.497 négyzetméteren,  13 országból 335 kiállítóval fogadta a látogatókat, s ezzel már a legnagyobb hazai építőipari szakkiállítássá nőtte ki magát. A kiállítási csokort összesen 56.711 látogató tekintette meg.

A kiállítások együttes megrendezésével szélesebb látogatócsoportot érhetünk el, ezáltal a CONSTRUMA kiállítóinak is újabb, potenciális ügyfeleket biztosítunk mind a szakmai látogatók terén, mind a végfelhasználói oldalról.

Tekintse meg a CONSTRUMA 2017 kiállítóinak listáját ITT!


További képek ITT


VÉLEMÉNYEK

Néhány kiállítói vélemény a korábbi CONSTRUMA kiállításról:

„Minden piaci szektornak szüksége van egy átfogó, szakmai rendezvényre, ahol a versenytársak, a partnerek és a potenciális fogyasztók egy fedél alatt gyűlhetnek össze. Az építési kedv növekedésének közepette pedig kifejezetten fontos szerep jut a Construmának, hogy újdonságainkat, komplex, immár akár lapos tetős megoldásainkat is egy csokorba gyűjtve bemutassa a magánépíttetőknek, ezzel inspirálva a lakossági szektoron belüli építkezőket már a tervezés fázisában. Ezért veszünk mi is részt évről évre a kiállításon innovációinkkal, hogy találkozzunk a fogyasztókkal, a partnerekkel, és részt vegyünk a szakmai fórumokon.”
Miheller Gábor ügyvezető igazgató, Bramac Kft.

"Lenyűgöző a Hungexpo csapatának rugalmassága. Korrekt módon, segítő szándékkal vezetik végig a kiállító cégek szervezőit, marketingeseit a sikeres megjelenéshez vezető úton. Jó velük együtt dolgozni!"
Lányi András marketingvezető, FAKRO Magyarország Kft.

„Mind a Construma, mind szűkebb területünkre vonatkoztatva a Hungarotherm az év egyik legfontosabb eseménye számunkra. Jó tudni, hogy melyik az a stabil és megfelelő színvonalat biztosító rendezvény, ahol mind a szakmai, mind a végfelhasználó partnereinknek bemutathatjuk legújabb termékeinket. Fontosnak tartjuk az építtetők megjelenését a kiállításokon, hogy a folyamatosan fejlődő, bővülő építőipari megoldásokkal ők is megismerkedjenek és tudatosan döntsenek a beépítendő műszaki tartalmakról.”
Chappon Ákos – cégvezető, Helios ventilátorok, Kamleithner-Budapest Kft.

További véleményekért kattintson IDE.