CONSTRUMA 2018

 CONSTRUMA 2017 – Lendületben

Kiállítók és látogatók egyaránt elégedetten távoztak a vasárnap zárult 36. Construmáról. A kelet-közép-európai régió legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállítási csokrát a tavalyinál is többen, csaknem 60 ezren tekintették meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Különösen sikeres volt az első építőipari állásbörze, amellyel a Hungexpo az iparág egyik égető problémájára reagált a maga eszközeivel.  Bővebben: ITT


OTTHONTEREMTÉSI KIÁLLÍTÁSI CSOKOR

TELTHÁZ! Közel 700 kiállító, több, mint 20 000 m2.
Tekintse meg kiállítóink listáját ITT!

Hogyan spórolhatunk az energián? Hogyan és mire pályázhatunk? A válaszokért kattintson IDE!

Az idei év újdonságai:

  • JÖVŐ OTTHONA projekt, okos otthonok - bővebben: ITT
  • CONSTRUMA-RANDSTAD ÁLLÁSBÖRZE - bővebben: ITT
  • Szervezett TÁRLATVEZETÉS szakmai látogatók számára - bővebben: ITT

               

Kattintson ide és váltsa meg jegyét online, kedvezményesen MOST, ezáltal elkerülve a sorbanállás!

Páratlan év lévén, ismét csatlakozik a HUNGAROTHERM kiállítás is a csokorhoz. Így az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA KERT), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát.

AKCIÓS KUPONOK! A kiállítók akciói, kedvezményes ajánlatait megtalálja az Akciós kuponok oldalon. Válogasson kedvére, majd a leválogatott kuponokat kinyomtatva magával is hozhatja!

ÚJDONSÁGOK! A kiállítók újdonságait az Újdonságok oldalon megtalálja.

További ajánlatunk

...szakmai látogatóknak: ...építkező, felújító közönségnek:

A CONSTRUMA Magazint ide kattintva tudja lapozni!
A programok és a kiállítói lista mellett számos hasznos cikket és érdekes interjút talál.

A látogatói kalauzt ide kattintva tudja lapozni!
 

 

Lépjen be a Jövő Otthonába!

Jövő Otthona
Összehangolt kényelem, intelligens otthon

Egy intelligens otthont mutat be a Jövő otthona tematikus kiállítás. Mit takar valójában ez az elnevezés? Mitől lesz intelligens vagy okos egy otthon? Mit jelent az automatizálás, illetve miért fontos a különböző automatizált gépek és egységek összehangolása? Mennyire vannak jelen már most is az otthonunk működtetését okosabban, hatékonyabban alakító és alapvetően a kényelmünket szolgáló lehetőségek? Számtalan kérdés, amelyekre Balogh Zoltán, az Elektro-Kamleithner (Berker) cég vezetője válaszol. Az interjú IDE kattintva letölthető.


A WOOD LIKE standon három szekcióban lesz lehetőség a fával való ismerkedésre. Testközelből, saját munkával kézműves termékek készíthetők az asztalosság kézi szerszámainak megismerése közben. Fúrás-faragás közben arra is lehetőség van,  hogy az érdeklődők megnézhessék, hogyan is dolgozik a fával egy igazi profi. Ezek mellett a kiállításon megtekinthető világ- és Európa-bajnok asztalosaink látványos bemutatója.

A Bútorszövetség a tavaly széles ágazati összefogással elindított Wood Like brandet 2017-ben aktuális tartalommal töltötte meg és a Construma kiemelt témájának, a szakképzés népszerűsítésének szolgálatába állította. A fa- és bútoripari szakmák vonzóvá tétele érdekében a Wood Like logó égisze alatt látványos installáció és workshopok várják elsősorban a pályaválasztás előtt állókat és szüleiket, és emellett mindazokat, akiket vonz a fával való munka szépsége.

A Wood Like stand látványos workshopjain középiskolások folyamatos szakmai bemutatókat tartanak, így vonzva be a szemlélődő közönséget a mini műhelyek és a kétkezi alkotás világába. Az érdeklődők bekapcsolódhatnak a konkrét munkába és alkotásaikat haza is vihetik. A szintén folyamatos, WordSkills bemutatókon a nemzetközi sikereket elért diákok szaktudásából kapunk ízelítőt. A szakma fiatal sztárjai show elemekkel gazdagítják a Wood Like stand által kínált interaktív élményeket.  Mindemellett a fővárosi szakközépiskolák és szakiskolák vizsgamunkáit egy minitárlat keretében egészen közelről is megcsodálhatja a nagyközönség. Az iskolák tanárai és diákjai megszólíthatók a standon, szívesen mesélnek konkrét tapasztalataikról és a fához fűződő szenvedélyükről. 

Helyszín: G pavilon, Foyer


Hamarosan további részleteket teszünk közzé, kérjük látogasson vissza később is oldalunkra, illetve kövessen minket a Facebook-on és a LinkedIn-en is friss hírekért.

Térkép