CONSTRUMA KERT

CONSTRUMA Kert 2017

7. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár - 2018. április 11-15.

A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb.  Idén a kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási tanácsadás mellett dísznövény vásár is volt. 2017-ben a kiállítási csokor csaknem 60 000 látogatójának 32%-a érdeklődött e témakör iránt. A CONSTRUMA KERT a leglátogatottabb tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás hazánkban.

A CONSTRUMA KERT stratégiai partnere és társszervezője: Magyar Díszkertészek Szövetsége

Az együttműködésnek köszönhetően a kiállítás a teljes díszkertész szakma összefogásával szerveződik. Kollektív standon jelennek meg a Szövetség tagjai, látványos dísznövény bemutatóval illusztrálva a dísznövény trendeket.

A CONSTRUMA KERT 2017 PROGRAMJAIT IDE KATTINTVA TUDJA MEGTEKINTENI

Kiemelt kísérőesemény:

Magyar Kertépítő Verseny és Show

A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) már a kiállítás indulása óta, minden évben itt mutatja be a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkáit, közel 1500 nm-en. A régióban egyedülálló szakmai esemény jelentősen hozzájárul a legújabb kertépítési trendek megismertetéséhez. Egyaránt népszerű a szakemberek és a nagyközönség körében is. 2017-ben már a IX. Kertépítő Versenyre kerül sor, melynek idei témája:  A magvetés éve.

Rangos szakmai és színes hétvégi program

Számos szakmai konferencia, előadás is kapcsolódik a kiállításhoz, ezek közül a legkiemelkedőbb a GREEN CITY konferencia, mely nemzetközi előadókat is felvonultat, így nem csak a hazai, hanem a nemzetközi trendeket is bemutatják.
Címe 2017-ben: "Az Élet újraértelmezése"

A kiállítás helyszínén felállított színpadon folyamatos program zajlik: szakmai programok illetve hétvégén a nagyközönség számára tájékoztató előadások és nyereménysorsolás.

Ingyenes tanácsadás

A látogatók a kiállítás megtekintése mellett plusz szolgáltatásként ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási szolgáltatást is igénybe vehetnek a HUNGEXPO összefogásában.

Érdeklődés esetén keresse munkatársunkat!

Lovasi Enikő értékesítési manager, HUNGEXPO Zrt.
Mobil: 06/1 263-6195; e-mail:  lovasi.eniko@hungexpo.hu
 

A CONSTRUMA KERT 2017 együttműködő partnere:

STRATÉGIAI PARTNER ÉS TÁRSSZERVEZŐ: Magyar Díszkertészek Szövetsége
SZAKMAI PARTNEREK:

A kiállítás hivatalos lapja:

További képek: itt