• #
  • #

CONSTRUMA KERT

7. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár - 2018. április 11-15.
Helyszín: C pavilon

A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb.  Idén a kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási tanácsadás mellett dísznövény vásár is volt. 2017-ben a kiállítási csokor csaknem 60 000 látogatójának 32%-a érdeklődött e témakör iránt. A CONSTRUMA KERT a leglátogatottabb tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás hazánkban.

Rangos szakmai és színes hétvégi program

Számos szakmai konferencia, előadás is kapcsolódik a kiállításhoz, ezek közül a legkiemelkedőbb a GREEN CITY konferencia, mely nemzetközi előadókat is felvonultat, így nem csak a hazai, hanem a nemzetközi trendeket is bemutatják.
Címe 2018-ban: "Zöld városaink: hazai zöldinfrastruktúra tervek a TOP Zöld város programjában"

A kiállítás helyszínén felállított színpadon folyamatos program zajlik: szakmai programok illetve hétvégén a nagyközönség számára tájékoztató előadások és nyereménysorsolás.

Ingyenes tanácsadás

A látogatók a kiállítás megtekintése mellett plusz szolgáltatásként ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási szolgáltatást is igénybe vehetnek a HUNGEXPO összefogásában.

Interjú Kosztka Ernővel, a MAKEOSZ elnökével a CONSTRUMA Magazin 64-65. oldalán.

ÚJDONSÁG! Euroskills Magyar Döntő a CONSTRUMA Kerten!

A Euroskills a fiatal szakemberek európai bajnoksága és látványos bemutatója a szakma legfrissebb európai fejlesztéseinek. A Euroskills egy olyan nemzetközi szakmai verseny, melyet két évente rendeznek meg. Ennek a nemzetközi versenynek a kertépítő magyarországi előválogatója a CONSTRUMA KERT keretein belül meghirdetett X. Magyar Kertépítő Verseny és Show-n kerül megrendezésre április 11-13. között. A kiállítás ideje alatt zajlik a verseny, így a közönség nemcsak a kész kerteket, hanem az építést is megtekintheti. A verseny egyik elsődleges célja a minőségi szakképzés promotálása és a szakmunka, a kiemelkedő szakmai teljesítmények, karrierlehetőségek bemutatása. Továbbá a magyar szakképzés színvonalának emelése.

      

Kiemelt kísérőesemény:

A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) már a kiállítás indulása óta, minden évben itt mutatja be a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkáit, közel 1500 nm-en. A régióban egyedülálló szakmai esemény jelentősen hozzájárul a legújabb kertépítési trendek megismertetéséhez. Egyaránt népszerű a szakemberek és a nagyközönség körében is. 2018-ban már a X. Kertépítő Versenyre kerül sor, melynek idei témája:  Az én kertem

AHOVÁ LÉPÜNK OTT FŰ TEREM című cikkben többet tudhat meg a versenyről.
A cikket a CONSTRUMA Magazin 62-63. oldalán találja.

A Magyar Kertépítő Verseny és Show támogatója 2018-ban:

Érdeklődés esetén keresse munkatársunkat!

Lovasi Enikő értékesítési manager, HUNGEXPO Zrt.
Mobil: 06/1 263-6195; e-mail:  lovasi.eniko@hungexpo.hu
 

SZAKMAI PARTNEREK:

A kiállítás hivatalos lapja:

További képek: itt