Nyitó oldal

OTTHONTEREMTÉSI KIÁLLÍTÁSI CSOKOR

A CONSTRUMA csokor teltházas lesz áprilisban! Tekintse meg kiállítóink listáját ITT!
Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot, január végéig szinte teljes mértékben megteltek a pavilonok. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Páratlan év lévén, ismét csatlakozik a HUNGAROTHERM kiállítás is a csokorhoz. Így az építőipar (CONSTRUMA), a lakberendezés, design (OTTHONDesign), kerttervezés, kertápolás (CONSTRUMA KERT), megújuló energia (RENEO) témakörök az épületgépészettel együtt teljeskörűen lefedik az otthonteremtés kínálatát.

A CONSTRUMA az elmúlt években – részben a gazdasági körülmények, részben a piaci igények változásának hatására – komoly átalakuláson ment keresztül. A hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás mára egy komplex, több területet átfogó, a látogatók számára széles palettát kínáló, a jövő trendjeit megismertető otthonteremtési kiállítási csokorrá vált.

A látogatók számára várhatóan  igen széles és gazdag kínálattal készülnek a kiállítók, továbbá több kiemelt projekt is indul, ami a jövőbemutató trendeket, a legkorszerűbb megoldásokat kívánja bemutatni.

Az idei év újdonságai pár szóban:

  • Megújult ÖKO CITY projekt, fókuszban a smart city koncepció és a modern városi közlekedés kihívásai
  • JÖVŐ OTTHONA projekt, okos otthonok
  • CONSTRUMA / HUNGAROTHERM ÁLLÁSBÖRZE a RANDSTAD Hungary közreműködésével
  • Szervezett tárlatvezetés szakmai látogatók számára

Természetesen elmaradhatatlan része a kiállítási csokornak a konferenciákból, workshopokból álló szakmai program. A konferencia programot ide kattintva tekintheti meg. Az újdonságokról hamarosan további részleteket teszünk közzé, kérjük látogasson vissza később is oldalunkra, illetve kövessen minket a Facebookon és a LinkedIn-en is friss hírekért.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A 2017-es CSOKORRÓL...