• #
  • #

Vasúti utazási kedvezmény

Utazzon kedvezményesen a kiállításra!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra 2019. április 3-7. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető. 

Az 50%-os menetkedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi az 50%-os alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania. A lepecsételt jegy felmutatásával tud hazautazni.

A mobilpénztár helye: F pavilon előtt a passzázson, P16

Fontos információk:

  • Alkalmi menettérti menetjegy jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, Vonatinfó alkalmazás) nem vásárolható meg!
  • Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha lepecsételték a kiállításon, a MÁV-START Mobilpénztárában!
  • A bélyegzés elmulasztása esetén az alkalmi menettérti jegyet az ellenőrzést végző munkavállaló teljesárú menetjegyre egészíti ki menettérti útra és felszámítja a MÁV- START Zrt. Vasúti Menetdíjtáblázatok I. kötet C. fejezetében előírt pótdíjat is.
  • A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. (Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.)
  • Az alkalmi menettérti jegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra szóló teljesárú menettérti jegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy legkorábban 2019. április 2-án 0:00 órától vehető igénybe és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, 2019. április 8-án 24:00 óráig kell befejezni.
  • Feláras vonat igénybevétele esetén az igénybe venni kívánt vonatra érvényes felárat meg kell fizetni.

Útvonalak letöltéséért kattintson az érkezési pályaudvarra: