• #
  • #

CONSTRUMA KERT

8. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár - 2019. április 3-7.

A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb.  Idén a kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási tanácsadás mellett dísznövény vásár is volt.

Rangos szakmai és színes hétvégi program

Számos szakmai konferencia, előadás is kapcsolódik a kiállításhoz, ezek közül a legkiemelkedőbb a GREEN CITY konferencia, mely nemzetközi előadókat is felvonultat, így nem csak a hazai, hanem a nemzetközi trendeket is bemutatják.

Ingyenes tanácsadás

A látogatók a kiállítás megtekintése mellett plusz szolgáltatásként ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási szolgáltatást is igénybe vehetnek a HUNGEXPO összefogásában.

Euroskills hazai válogató a CONSTRUMA Kerten!

A Euroskills a fiatal szakemberek bajnoksága és látványos bemutatója a szakma legfrissebb fejlesztéseinek. Ez egy olyan nemzetközi szakmai verseny, melyet két évente rendeznek meg, legközelebb 2020-ban kerül rá sor. Ennek a nemzetközi versenynek a kertépítő magyarországi válogatója a CONSTRUMA KERT keretein belül meghirdetett XI. Magyar Kertépítő Verseny és Show-n kerül megrendezésre. A kiállítás ideje alatt zajlik a verseny, így a közönség nemcsak a kész kerteket, hanem az építést is megtekintheti. A verseny egyik elsődleges célja a minőségi szakképzés promotálása és a szakmunka, a kiemelkedő szakmai teljesítmények, karrierlehetőségek bemutatása. Továbbá a magyar szakképzés színvonalának emelése, nemzetközi versenyképességének növelése.

      

Kiemelt kísérőesemény:

A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) már a kiállítás indulása óta, minden évben itt mutatja be a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkáit, közel 1500 nm-en. A régióban egyedülálló szakmai esemény jelentősen hozzájárul a legújabb kertépítési trendek megismertetéséhez. Egyaránt népszerű a szakemberek és a nagyközönség körében is.
A versenyről bővebben a CONSTRUMA magazin 69. oldalán olvashat.
A Magyar Kertépítő Verseny és Show támogatója 2019-ben:

Érdeklődés esetén keresse munkatársunkat!
Lovasi Enikő értékesítési manager, HUNGEXPO Zrt.
Mobil: 06/1 263-6195; e-mail:  lovasi.eniko@hungexpo.hu
 

SZAKMAI PARTNEREK:

A kiállítás hivatalos lapja:

További képek: itt