CONSTRUMA KERT

CONSTRUMA Kert 2017

6. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár - 2017. április 5-9.

A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb.  Idén a kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási tanácsadás mellett dísznövény vásár is lesz. 2016-ban a kiállítási csokor 54 000 látogatójának 15%-a elsődlegesen e témakör miatt látogatott ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. A CONSTRUMA KERT a leglátogatottabb tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás hazánkban.

A CONSTRUMA KERT stratégiai partnere és társszervezője: Magyar Díszkertészek Szövetsége

Az együttműködésnek köszönhetően a kiállítás a teljes díszkertész szakma összefogásával szerveződik. Kollektív standon jelennek meg a Szövetség tagjai, látványos dísznövény bemutatóval illusztrálva a dísznövény trendeket.

A CONSTRUMA KERT PROGRAMJAIT IDE KATTINTVA TUDJA MEGTEKINTENI

Kiemelt kísérőesemény:

Magyar Kertépítő Verseny és Show

A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) már a kiállítás indulása óta, minden évben itt mutatja be a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkáit, közel 1500 nm-en. A régióban egyedülálló szakmai esemény jelentősen hozzájárul a legújabb kertépítési trendek megismertetéséhez. Egyaránt népszerű a szakemberek és a nagyközönség körében is. 2017-ben már a IX. Kertépítő Versenyre kerül sor, melynek idei témája:  A magvetés éve.

Rangos szakmai és színes hétvégi program

Számos szakmai konferencia, előadás is kapcsolódik a kiállításhoz, ezek közül a legkiemelkedőbb a GREEN CITY konferencia, mely nemzetközi előadókat is felvonultat, így nem csak a hazai, hanem a nemzetközi trendeket is bemutatják.
Címe 2017-ben: "Az Élet újraértelmezése"

A kiállítás helyszínén felállított színpadon folyamatos program zajlik: szakmai programok illetve hétvégén a nagyközönség számára tájékoztató előadások és nyereménysorsolás.

Ingyenes tanácsadás

A látogatók a kiállítás megtekintése mellett plusz szolgáltatásként ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási szolgáltatást is igénybe vehetnek a HUNGEXPO összefogásában.

Érdeklődés esetén keresse munkatársainkat!

Pál Tünde értékesítési manager, HUNGEXPO Zrt.
Mobil: 30/823-7858; e-mail:  pal.tunde@hungexpo.hu
http://cdn.hungexpo.hu/construma/2015/GL_HEX_Kiall_logo_200.jpg

Krébecz József a kísérőprogramok összefogó szervezője, a HUNGEXPO Zrt. szakértő partnere
Mobil: 20/934-6204; e-mail: assa.divi@gmail.com
http://cdn.hungexpo.hu/construma/2015/Assa-DIVI-embl-Sz-NVVEL_120.jpg

A CONSTRUMA KERT 2017 együttműködő partnere:

STRATÉGIAI PARTNER ÉS TÁRSSZERVEZŐ: Magyar Díszkertészek Szövetsége
SZAKMAI PARTNEREK:

A kiállítás hivatalos lapja:

További képek: itt