Általános információ

Virtuális kiállításról

A személyes találkozók, konferenciák és kiállítások a mindennapi élet elengedhetetlen részei. A járvány miatt kialakult helyzetben azonban a nagylétszámú fizikai kiállítások iránti igény mellett felerősödött az érdeklődés az új, online megoldások iránt is.

Éppen ezért a Hungexpo Zrt. hosszú ideje dolgozik rendezvényeinek digitális megvalósításán, hogy az adott ágazat kiállításai a mostani rendkívüli körülmények között is a gazdaság motorjai lehessenek.

Sajnos az idén nem lesz fizikai CONSTRUMA kiállítás, viszont legalább a virtuális térben tudnak találkozni és üzletet kötni az otthonteremtési csokor kiállítói és látogatói 2021. június 2-6. között.

A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a látogatók és a kiállítók számára. A virtuális kiállításra érkező látogató, online barangolhatja be a kiállítás területét, a chat funkció segítségével, pedig azonnali információt kérhet az adott termékről vagy szolgáltatásról.

Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjához képest a virtuális kiállítás hosszabb „nyitvatartással” várja az érdeklődőket: a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és a chat funkció kivételével teljeskörűen használható.

Nyitvatartás

2021. június 2-6. között minden nap 9:00 – 18:00 élő chat lehetőséggel, a kiállítás napjain, nyitvatartási időn túl, illetve 2021. június 7-8. között a chat lehetőség nem él, de a kiállítók anyagai továbbra is megtekinhetők.

Belépés

A látogatók részvételének megkönnyítése céljából a kiállítás weboldalán elérhető online esemény egy rövid regisztrációt követően díjmentesen lesz látogatható. A regisztráció hamarosan elérhető lesz.

A virtuális kiállítás:

  • könnyen használható innovatív felület
  • online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók között
  • lehetőséget ad a már jól ismert kiállítókkal való kapcsolattartásra, illetve új kiállítók ajánlatainak megismerésére
  • a kiállítók Virtuális Standjai saját Chat funkcióval, valamint külön e-mail fogadási lehetőséggel rendelkeznek, így a látogatók bármikor felvehetik a kiállítókkal a kapcsolatot – létrehozhatnak privát, illetve csoportos beszélgetéseket
  • a látogatók előre tudathatják a kiállítók chat naptáraikból, hogy mikor elérhetők, mikor tudják felvenni a cégek képviselőivel a kapcsolatot – ezt az információt a látogatók akkor is látják, amikor a kiállító éppen nincs bejelentkezve
  • az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjához képest, a nagyobb elérés érdekében hosszabb „nyitva tartással” rendelkezik – a meghirdetett virtuális kiállítási napok után további egy hétig látogatható a felület és a chat funkció kivételével teljeskörűen használható
  • a kiállítók által feltüntetett hasznos információk, adatokat, ajánlatok, termékleírások, videók nem csak megtekinthetők, de le is tölthetők

Tekintse meg videónkat, és nyerjen betekintést a virtuális kiállítások világába!
Lépésről lépésre mutatjuk be a felület használatát.