Virtuális kiállítás

Új fejlesztésű projekt – virtuális kiállítás

Az üzleti életnek minden időszakban fokozott szüksége van a személyes találkozók, konferenciák, kiállítások lehetőségére. A járvány miatt kialakult helyzetben azonban a kiállítások fizikai megjelenése mellett felerősödött az új, online megoldások iránti igény is.

Mint minden vállalkozás, a HUNGEXPO is új megoldásokat keresett az új kihívásokra. Fő tevékenységünk továbbra is a fizikai alapú kiállítások szervezése, melyekhez minimális kockázatú körülmények megteremtését célzó szabályozást dolgoztunk ki.

A fizikai megjelenésű kiállítás mellett, annak kibővítését, szélesebb látogatói kör elérését elősegítő virtuális kiállítás megvalósításával is hozzá kívánunk járulni kiállítóink üzleti sikereihez.

Virtuális kiállítás – egy forradalmi technológia

A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára. PC-ről, mobilról és tabletről is egyaránt kezelhető, letöltés nélkül működő felület.

A kiállítók az új technológia segítségével:

  • egy időben adhatnak információt, letölthető anyagokat a termékeikről, szolgáltatásaikról számtalan érdeklődőnek
  • folyamatosan nyomon követhetik a standot megtekintő látogatók számát, adatait, így bármikor személyre szabott ajánlatot adhatnak nekik
  • webinart is tarthatnak, mivel annak közvetítésre is módot ad a felület

A virtuális kiállításra érkező látogató:

  • akár a saját otthonából vagy munkahelyéről barangolhatja be a kiállítás területét, választhat kiállítót
  • a kiállító standján megnézheti a feltöltött információs anyagokat, videókat, képeket, ez alapján tájékozódhat
  • a chat funkció segítségével azonnali információt kérhet és kapcsolatot építhet a kiállítóval, e-mailt küldhet a rendszeren belül
  • a chat-naptár segítségével bejelentkezhet a kiállítóhoz egy konkrét tárgyalási időpontra

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: