FABUNIO Programok - HUNGEXPO

FABUNIO Programok


Helyszín: G pavilon 505D


A SZEMÉLYRE SZABOTT MEGOLDÁSOKBAN A JÖVŐ
Budapesti Komplex SzC Kozma Lajos Faipari és Kreatív Technikum standja

A kiállításra kilátogatva ne feledkezzünk meg arról, hogy nem mindig a készen kapható bútorok jelentik a legoptimálisabb és legfenntarthatóbb választást. Szerencsére sok tehetséges fiatal választja az asztalos szakmát, tudásukkal első kézből ismerkedhetnek meg a vásárra látogatok. Az OTTHONDesign kiállításon bemutatásra kerülő asztalosmunka-remek a Budapesti Komplex SzC Kozma Lajos Faipari és Kreatív Technikum 140 éves születésnapja alkalmából készült. A bemutatásra kerülő íróasztal megjelenésében visszaköszön a múlt és jelen, kivitelezésében pedig a szakképző tanulóinak nagyfokú és diverz tudása mutatkozik meg. Az asztalosremek készítésében öt tehetséges tanuló vett részt, bemutatva ezzel Technikumban elsajátítható készségeket és az asztalosszakmában, illetve a pályakezdőkben rejlő lehetőséget.A kiállításon az asztalosremek készítői mutatják be a tárgyat és adnak tájékoztatást a faipari képzéssel, az asztalosiparral kapcsolatban és általában arról, hogy bizonyos lakberendezési feladatok során miért és hogyan érdemes asztalost keresni. 

WOOD LIKE AFTER 2024

Magyar Bútor- és Faipari Szövetség – Fabunio idén is bemutatja a pályakezdő fa- és bútoripari szakemberek, asztalosok, bútortervezők legújabb termékeit. A Szövetség célja, hogy a  Wood Like After kiállítássorozaton keresztül az OTTHONDesign kiállítás látogatói megismerkedjenek a pályakezdő hazai tehetségek termékeivel, és magukkal a tehetségekkel.

EZERSZÍNŰ FA EXTRA – JÁTÉKTÉR

A Magyar Bútor- és Faipari Szövetség – Fabunio nagysikerű Ezerszínű fa kiállítássorának és edukációs programjának különkiadásával készül az OTTHONDesign kiállításra. Kapcsolódva a Rubik kocka 50 éves jubileumához és az alaklomból a Szőnyegtervezők Társasága – SZETT által kiírt GAMETEXT pályázathoz, a Szövetség bemutatja a legkülönlegesebb hazai, döntőrészt logikai fajátékokat, melyeket a helyszínen ki is lehet próbálni – nemcsak a gyerekeknek!