Vélemények - HUNGEXPO

Vélemények

Néhány kiállítói vélemény a 2020-as kiállításcsokorról

„A Construma kiállítás szervezése, kialakítása kiváló és az érdeklődők sokasága meglepő volt a vírus ellenére is. A tavasszal megrendezésre kerülő kiállításon is részt veszünk. Köszönet a szervezőknek”
Antal Ferenc, ügyvezető, CEC Connector Bt.

„A Construma varázsa a kiállítók számának visszaesésétől eltekintve véleményem szerint változatlan. A vírushelyzet pozitív hatásaként kiemelném, hogy standunkat főként célirányos érdeklődők keresték fel. A minket meglátogatókhoz eljutott az üzenetünk, amit méltó helyen tudtunk bemutatni”
Varga Boglárka, magas- és kertépítési irodavezető, SW Umwelttechnik

„Örülünk, hogy nem léptünk vissza a megjelenéstől, mert jól sikerült a kiállításunk üzletileg is. Igaz, hogy kevesebb látogatónk volt, de akik eljöttek, azok nagyon komoly szándékúak voltak. Jövünk jövőre is!”
Pintér Attila, ügyvezető, Nilan Kft.

„Egy modern ház épületgépészete egyre összetettebb és még felhasználói szinten is alapszintű tudást igényel, amiket 2021-től még szigorúbb energetikai szabályok is nehezítenek. A szakemberekkel történő konzultáció még egy lakásfelújítás esetén is elengedhetetlen. Szerencsére a VGF&HKL nagy kazán- és hőszivattyúválasztó standján a szigorú egészségügyi protokoll mellett is többszáz építkezőnek tudtunk idén segíteni! Jövőre újra találkozunk a Construmán!”
Szilágyi László, VGF&HKL

„A koronavírus ellenére a standunknál nagyon nagy volt az érdeklődés, több száz emberrel beszélgettünk a kiállítás 5 napja alatt. Nagyon elégedettek vagyunk és szinte biztos, hogy a következő évben is részt veszünk a kiállításon.”
Csutoricz Gábor, Sales and Technical expert, Engsol Mérnöki Kft.

Kiállítói vélemény a 2019-es kiállításcsokorról

„Az ÉMSZ évtizedek óta szoros együttműködésben dolgozik a CONSTRUMA teammel: több, mint 20 éve védnöke, 3 éve társ-fővédnöke a szakkiállításnak. Szakmai szervezetként a hazánkban, sőt a közép-kelet-európai régióban is piacvezető kiállítás szakmai támogatása szinte kötelező. Büszkék vagyunk arra, hogy a HUNGEXPO csapatával közösen fejlesztett kísérőeseményeink, innovatív ötleteink és AZ ÉV TETŐJE Nívódíj ünnepélyes díjátadója által évről-évre a CONSTRUMA részesei lehetünk. Edukatív, show jellegű bemutatóinkkal teszünk azért, hogy a kiállítás látogatása a szakma és a végfelhasználók számára is élményt jelentsen. A 2020-as évre újdonsággal készülünk: az „A” pavilonban egy látványos tetős show szigetet fogunk kialakítani. Hiszem, hogy a CONSTRUMA széleskörű kísérőeseményeivel és az 5 nap alatt bemutatásra kerülő termékújdonságokkal a tervezők, a kivitelezők és a nagyközönség informálása által jelentősen hozzájárul a szakma színvonalának emeléséhez.”
Sándor Mátyás, elnök ÉMSZ Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetsége


Néhány kiállítói vélemény a 2018-as kiállításcsokorról

„1992-ben alapított debreceni cégünk már a 2000-es évek elejére országos kapcsolatrendszert épített ki, míg mára elmondható rólunk, hogy országos lefedettségű bolthálózattal is rendelkezünk. Önálló országos partnertalálkozóra nagyon nehezen tudjuk mozgósítani partnerkörünket, ezért örültünk annak, hogy a Hungexpo a villamossági piacot is megszólítva teret adott a hozzánk hasonló kereskedő cégek, valamint beszállítói és gyártói kapcsolatrendszerünk számára! A mai elektronikus felületek által felgyorsult világunkban fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott márkákat a végfelhasználói körök is megismerjék. E mellett jó volt látni, hogy az egyre bővülő szakmai érdeklődők körét eredményesen tudtuk növelni saját szakmai vevőbázisunkat megszólítva és egy „construmás” találkozóra invitálva. Az legfrissebb innovatív megoldásokat közösen szemlélve mélyíthettük kapcsolatunkat partnereinkkel mind a beszállítói, mind a vevői oldalon.”
Párkányi Gábor, marketing vezető, Daniella Kereskedelmi Kft.

„Cégünk, a PREFA Hungária Kft. Évről-évre visszatérő kiállítója a Construma Építőipari Szakkiállításnak.  Ez a megjelenés számunkra lehetőséget biztosít arra, hogy termékeinket az építettők, tervezők és az érdeklődők számára kézzel foghatóvá tegyük, újdonságainkat bemutassuk, és már a tervezés előtt, vagy a tervezés folyamatába bekapcsolódva szakszerű tanácsadást nyújtsunk.
A kiállítás színvonala, és egyben látogatottsága folyamatosan nő, a kísérő rendezvények, valamint a különböző kezdeményezések (pl. vezetett túrák) egyre nagyobb népszerűségnek örvendnek mind a szakma, mind a laikusok körében.
A PREFA Hungária Kft. Számára a Construma jelenti a legfontosabb végfelhasználói marketing eszközt, ezért a kiállítást kiemelten kezeljük cégünknél. Ezt mi sem támasztja jobban alá, mint az, hogy nagy-stand kategóriában immár kétszer is elnyertük a legszebb standért járó díjat.
Jövőre ismét termék- és színújdonságokkal érkezünk a kiállításra, melyeket reméljük, az előzőekhez hasonlóan, lelkesedéssel fogad a nagyközönség.”
Nemere Judit, okl. építőmérnök, cégvezető, PREFA Hungária Kft.

„Az építési és beruházói kedv az elmúlt években egyre nagyobb ütemben fejlődött Magyarországon és a régióban egyaránt, ennek következtében komoly hangsúlyt kapnak a szakmai kiállítások, rendezvények. A CONSTRUMA/HUNGAROTHERM kiállítás pedig mind volumenében, mind profizmusában kiváló alkalom arra, hogy a hazánkban jelen lévő márkák és vállalkozások megmutathassák magukat és termékeiket a versenytársaknak, érdeklődőknek és természetesen a potenciális ügyfeleknek egyaránt. A Hungexpo csapatával már évek óta együtt dolgozunk, azt gondolom, hogy ez az egyik kulcsa az elmúlt évek kiállítói sikereinek, nagy segítség az Ő munkájuk a tökéletes kiállítás és megjelenés tervezésében, lebonyolításában.”
Takács András, Fejlesztési és marketing menedzser, Planning & Trading Kft.

„Ahol életre kell az építőipar.”
Szilágyi László, marketingvezető, Merkapt Zrt.

„Az Arezzo design Kft. 2018-ban először vett részt önálló standdal a CONSTRUMA/ OTTHONDesign kiállításon. Társaságunk számára mindenképpen pozitív élmény és nem utolsó sorban üzletileg is eredményes kiállítás volt…
…a mi standunkon szinte midig sokan voltak. Ami talán kevésbé sikerült, az a szervezett látogatások…
Összességében jó volt, ezért is foglaltunk 2019-re több, kétszer nagyobb területet.”
Jelinek Gábor, Arezzo design Kft.


Néhány kiállítói vélemény a 2017-es kiállításcsokorról

„Minden piaci szektornak szüksége van egy átfogó, szakmai rendezvényre, ahol a versenytársak, a partnerek és a potenciális fogyasztók egy fedél alatt gyűlhetnek össze. Az építési kedv növekedésének közepette pedig kifejezetten fontos szerep jut a Construmának, hogy újdonságainkat, komplex, immár akár lapos tetős megoldásainkat is egy csokorba gyűjtve bemutassa a magánépíttetőknek, ezzel inspirálva a lakossági szektoron belüli építkezőket már a tervezés fázisában. Ezért veszünk mi is részt évről évre a kiállításon innovációinkkal, hogy találkozzunk a fogyasztókkal, a partnerekkel, és részt vegyünk a szakmai fórumokon.”
Miheller Gábor, ügyvezető igazgató, Bramac Kft.

„Lenyűgöző a Hungexpo csapatának rugalmassága. Korrekt módon, segítő szándékkal vezetik végig a kiállító cégek szervezőit, marketingeseit a sikeres megjelenéshez vezető úton. Jó velük együtt dolgozni!”
Lányi András, marketingvezető, FAKRO Magyarország Kft.

„Mind a Construma, mind szűkebb területünkre vonatkoztatva a Hungarotherm az év egyik legfontosabb eseménye számunkra. Jó tudni, hogy melyik az a stabil és megfelelő színvonalat biztosító rendezvény, ahol mind a szakmai, mind a végfelhasználó partnereinknek bemutathatjuk legújabb termékeinket. Fontosnak tartjuk az építtetők megjelenését a kiállításokon, hogy a folyamatosan fejlődő, bővülő építőipari megoldásokkal ők is megismerkedjenek és tudatosan döntsenek a beépítendő műszaki tartalmakról.”
Chappon Ákos, cégvezető, Helios ventilátorok, Kamleithner-Budapest Kft.